Michael Li

Hoi

Ja, zoals jullie kunnen zien, mijn allereerste gepubliceerd score is een strijkkwartet in d mineur. Natuurlijk, het lijkt heel klassiek zijn (eerste movt.), Maar al snel daarna, merk ik dat ben ik niet. Dus, heb ik besloten om iets anders, dat is tussen tonaal en atonaal doen.

Mijn favoriete componist is zeker Dmitri Shostakovich, en ik luister naar elk stuk dat hij schreef. Ik bewonderde hem heel veel als sommigen van jullie. Mijn stijl is in feite door hem beïnvloed, en dus toen ik mijn tweede movt componeren, begon ik 'mijn stijl "en het is kort en eenvoudig, vol van impressionistische en nationalisme.

Door gewoon te kijken naar mijn naam, ben ik een Aziatisch (lol, niet racistisch zijn. ". Dus, ik ook begonnen met mijn Symphony No.1 in B minor. De stijl van het is eigenlijk tussen Chinese en Westerse, misschien moet ik zeggen een mix van elementen tussen hen. Ja, zeker wat dissonantie (G #, a), haha ​​~

Hoop dat jullie zullen genieten van mijn stukken en ik kijk ernaar uit om meer YA'LL componeren. Laat comments voor mij van de volgende contactgegevens hieronder:

E-mail: litsunsun@gmail.com

Facebook: (type in mijn e-mail naar mijn gebruiker te zoeken, dp moet me het spelen van een viool, met de gay pride achtergrond)

Telefoonnummer (852 64823092)